Evo gde mogu da se kupe drva za ogrev u Boru (SLIKE)

Ukoliko niste još uvek kupili drva za ogrev, vreme je da što pre to uradite. Priprema drva za zimu počinje krajem leta i tokom jeseni, kada se kupuju drva za ogrev kako bi na vreme bila spemna za zimsku sezonu.

Mnogi kupci iz želje da ne prođu skupo odlučuju se da jeftinije plate drva za ogrev, tako što ih radije kupuju od nelegalnih prodavaca i snabdevača. Međutim, ovo je pogrešno!

Ono što se nažalost dešava jeste to da građani dobijaju drvo loše kalorične vrednosti ili se dešava da naknadna isporuka ne odgovara količini koja je plaćena. Kada se planira nabavka drva za ogrev svakako treba uzeti u obzir više okolnosti. Najvažnije su naravno karakteristike drva za ogrev – da li je mekano, koliko je mokro, da li brzo gori, kolika je efikasnost i slično.

Međutim, nije to jedino na šta morate obratiti pažnju. Kupovina drva za zimu i grejanje od proverenih registrovanih prodavaca garantuje sigurnost isporuke, dogovorenu količinu i kvalitet drva za grejanje i paljenje vatre.

drva za ogrev bor

drva za ogrev bor

drva za ogrev bor

drva za ogrev bor

Vrste drva za ogrev i prodaja drva za zimu

Da bi drvo moglo lepo da gori i da greje tokom zime, mora biti suvo. Mokro ili sirovo drvo neće dati isti efekat, plus se takvo drvo za ogrev teško pali.

Hrast i bukva se koriste kao drva za zimu pretežno zbog odlične toplotne moći. Bagrem takođe spada u favorite za odabir drva za ogrev jer brzo raste.

Cer je izuzetno kvalitetno drvo i sadrži više kalorija nego druga. Zbog toga se koristi kao drvo za zimu. Grab se takođe koristi kao drvo za ogrev jer se pokazalo kao ekonomično drvo za plamen i veoma kvalitetno za ogrev.

Drvoprerađivačka radnja Avramović 2017 ABC Bor je preduzeće koje se bavi proizvodnjom i prometom drva za ogrev. Nude kvalitetna drva za zimu po povoljnim cenama. Nalaze se u Boru u ulici Homoljska broj 16.

Drva koja se seču, cepaju i pripremaju za ogrev su: hrast, cer, bukva, grab, bagrem. Kao sirovinu za proizvodnju ogrevnog drveta koriste isključivo kvalitetna ogrevna drva, koja se odvajaju od nekvalitetnih, a koja zatim cepaju, režu i slažu na paletama.

Cena za standardno metarsko drvo je 9000 dinara po metru. Za sve informacije dostupan je kontakt telefon: 061-6167123.

drva za ogrev bor

drva za ogrev bor

drva za ogrev bor

drva za ogrev bor

U cenu je uračunat transport do željene adrese kupaca u Boru i okolini Bora. Stovarište se nalazi na adresi Homoljska broj 16, u Boru.

drva za ogrev bor

drva za ogrev bor

drva za ogrev bor

Slike su preuzete od drvoprerađivačke radnje Avramović 2017 ABC Bor uz saglasnost za korišćenje i objavljivanje .

Podelite ovaj tekst sa vašim prijateljima na društvenim mrežama i sa nekim kome može biti koristan. Zapratite našu stranicu Kupi u Boru na facebook-u i na instagramu.