Stigla je nova dečija prolećna obuća [FOTO]

Dečije stopalo počinje da se razvija od trenutka kada dete počne da puzi, zatim dok dok uči da hoda, a traje sve do tinejdžerskih dana. Zbog toga je svakom roditelju veoma bitno da napravi najbolji izbor, kada je u pitanju adekvatna obuća za svoje dete, naročito dok je ono još uvek malo, a stopalo u početnoj fazi razvoja.

Prodvnica ALEX poznata je kao jedino mesto u Boru gde se može kupiti kvalitetna obuća za dečake i devojčice.

Veličine modela se kreću od broja 16 do 41, a pojedini modeli idu i do broja 45.


Tamo možete pronaći veliki izbor modela iz nove prolećne kolekcije za dečake, devojčice i bebe, poput: cipelica, patikica, sobnih patofnica, papučica, sandalica za devojčice i dečake, nehodajuće obuće za najmlađe, kao i veliki izbor baletanki za devojčice, ali i dame koje nose male brojeve.


Svi modeli obuće nabavljaju se od domaćih proizvođača, modernog su dizajna, napravljeni od prirodnih materijala, od kojih su najpoznatiji brendovi Pavle, Marko’S, MilaMi, Miki, kao i mnogi drugi.


Pored dečije obuće, u ponudi je i putni program za različite prilike: torbe, koferi i rančevi za decu i odrasle, zatim čarape za bebe, decu i odrasle, kao i veliki izbor klompi po veoma povoljnim cenama.


Kupljena roba se može platiti na odloženo, čekovima građana i administrativnim zabranama.

Za gotovinsko plaćanje pripremljen je dodatan popust od 10%, koji važi za kupovinu obuće.


Prodavnica ALEX nalazi se u ulici 3. oktobar, lokal 4 – broj 5. Radno vreme je svakog radnog dana od 10 do 20 časova , a subotom od 09 do 15 časova.

Dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj telefona 030/425-255 ili na facebook stranici Str A L E X.

Izvor slika:  Str A L E X