Da bi vaše venčanje bilo kao bajka, evo šta je potrebno da uradite

Ukoliko se približava dan kada će vaš najveći san – da hrabro zakoračite u bračne vode – postati stvarnost, vreme je da polako počnete sa planiranjem svih detalja. Sigurno želite da vaše venčanje bude savršeno. Ali da bi tako bilo, morate na vreme početi sa pripremama.

Venčanje je jedan od najlepših dana u svačijem životu, dan koji se pamti zauvek. Da bi cela ceremonija izgledala kao iz bajke, o kojoj neizmerno često maštaju sve devojke u detinjstvu , mašta može postati stvarnost.

Effect Studio Bor

Svako ozbiljno planiranje počinje sa spiskom, a prvi najosnovniji jeste spisak gostiju. To je samo jedan u nizu svih koji će tek biti napisani, a na red će doći i ostale aktivnosti, poput odabira adekvatnog restorana i dekoracije ambijenta, naručivanje torte, odabir muzike, izbor venčanice, odelo za mladoženju…

Nekoliko stvari koje će svako venčanje dodatno učiniti besprekornim jesu cvetna dekoracija sale i stolova, čarobno i maštovito osvetljenje i slični detalji, koji vašem venčanju iz bajke daju poseban efekat.

Effect Studio Bor

Effect Studio Bor

Effect Studio Bor

Effect Studio Bor

Da li ste ikada zamišljali da prolazite putanjom od latica ruža posipanih samo za vas, dok se svi dive, gledaju i nestrpljivo čekaju svaki naredni korak? Da li vam slike mladenenaca dok zaljubljeno plešu izgleda kao da hodaju po oblacima?

Effect Studio Bor

Imate sreće, jer čitav mukotrpan posao planiranja i organizovanja venčanja više ne morate obavljati sami, već gotovo čitav proces možete prepustiti nekom drugom, profesionalnom timu koji se time bavi. Na vama ostaje samo da uživate.

Organizacija venčanja Effect Studio Bor – profesionalni organizator venčanja u Boru, bajke pretvara u stvarnost.

Effect Studio Bor

Effect Studio Bor

Effect Studio Bor

Effect Studio Bor

Ne morate se opterećivati rasporedom sedenja gostiju, redosledom muzike, pratećim svetlosnim efektima, balonima i ostalim detaljima koji će dati poseban čar celokupnom događaju. To je posao za vašeg organizatora venčanja, koji može učiniti da taj dan ostane u najlepšem sećanju.

Effect Studio je tim koji se profesionalno bavi organizacijom venčanja i ceremonija. Kao organizator proslave, potrudiće se da vam venčanje izgleda nestvarno i prelepo. U dogovoru sa vama isplaniraće i stvoriti nezaboravnu zabavu, koja će premašiti vaša očekivanja, a goste oboriti sa nogu čitavim ugođajem.

Effect Studio Bor

Effect Studio Bor

U dekorativne tehnike organizacije venčanja, kojima se Effect Studio Bor bavi spadaju:

 • teški dim,
 • ambijentalno bojenje sale,
 • dekorativna zavesa,
 • vulkani (bezdimni vatromet),
 • balončići od sapunice,
 • dekoracija cvećem,
 • dekoracija balonima,
 • cvetni pano od papira za slikanje,
 • kompletna prateća oprema za svatove,
 • obuka za prvi ples mladenaca ( koreografija uz licenciranog instruktora),
 • usluge profesionalnog fotografa za venčanje.

Effect Studio Bor

Effect Studio Bor

Od srca vam preporučujemo da ih pozovete i na vreme rezervišete za vaše venčanje. Sve informacije mogu se dobiti na brojevima 069/15-02-144 i 069/59-47-213 . Zapratite njihovu facebook stranicu Effect Studio Bor.

Izvor fotografija: Effect Studio Bor, Foto Svarče, Perac fotograf, Miloš Paunović photography