Borski autori na sajmu knjiga u Beogradu

Kako se bliži beogradski sajam knjiga, imamo čast na objavimo da će se na sajmu knjiga, u sklopu Media Marketa ispred Građanske čitaonice Evropa i Medija centra Bor pojaviti dva naša borska autora.  

Nenad Mitrovićje fenomenalan mladi autor čija se knjiga vrlo brzo probija do svoje čitalacke publike. On se ove godine prvi put predstavlja na sajmu sa svojim misterioznim kriminalističkim romanomDAN NULTI”koji do samog kraja drži pažnju čitalaca.

 

DAN NULTI Nenad Mitrović

 

Tamara Simeonovićje mladi autor sa dva objavljena uzbudljiva i romantična romana – “METAK” i “PROFESOR” koji su za proteklih godinu dana zaista izazvali ljubav prema njenim glavnim likovima, a do sada su čitaoci imali priliku da je upoznaju na promocijama širom Srbije.

 

roman metak tamara simeonovic

 

Sada njih dvoje zajedno dočekuju na štandu sve zainteresovane čitaoce, kako bi se upoznali i zajedno ispričali o njihovim romanima. Mozete ih pronaći na štandu u hali III.

 

Tamara ce na sajmu biti svakoga dana od 24. pa do 28. oktobra, a Nenad će joj se pridružiti 26. i 27. oktobra.

 

Pozivamo vas da svratite do njihovog štanda gde vas očekuje puno zanimljivih gostiju, dobre knjige, zanimljivi poklončići i časice dobrih razgovora.

Podelite ovu vest sa vašim prijateljima na društvenim mrežama.