Nedelja mladih obeležena aktivnostima mladih u Boru

U Boru je u utorak 14.08.2018. godine obeležena Nedelja mladih, u organizaciji Doma omladine Bor i Kancelarije za mlade Bor. Program je bio propraćen brojnim i bogatim aktivnostima tokom celog dana, poput javne tribine “Stanje i prespektiva mladih” u sali Gradske uprave, obilaska Muzeja rudarstva i metalurgije u Boru, Zoo vrta i izleta do Lazarevog kanjona, a potom i prijem gradonačelnika u Domu omladine, kao i javni čas joge za sve prisutne.

U sklopu programa utorak je bio rezervisan za aktivnosti volontera Doma omladine, a jedna od njih je dolazak gradonačelnika grada Bora, Aleksandra Milikića, u otvorene prostorije za mlade ljude.

 

Nedelja mladih Bor

Nedelja mladih Bor

 

Cij je bio da se sa mladim ljudima razgovara o problemima koje imaju, daljim planovima, da se osnaže, udruže i motivišu, kako bi zajedničkom snagama podstakli omladinski aktivizam.

Goste i volontere iz šest zemalja sveta dočekali su član gradskog veća za pitanja mladih Srećko Zdravković, koordinator kancelarije za mlade Nikola Pešić i volonteri Doma omladine.

Program je završen javnim časom joge, koji je vodila instruktorka joge Željka Zdravković.

 

Nedelja mladih Bor

 

Pratite nas na Facebook-u i Instagramu, i podelite ovaj sadržaj na svojim društvenim mrežama.