Tamara Simeonović iz Bora objavila svoj prvi roman “Metak”

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana pismenosti, u Boru je održana promocija romana „Metak“,  koji je objavila mlada autorka iz Bora, Tamara Simeonović. Roman “Metak” je njeno prvo objavljeno autorsko delo.

Izdavač romana je Građanska čitaonica „Evropa“ iz Bora. U izradi su učestvovali predstavnik izdavača i moderator Zvonko Damnjanović, kao i lektor Snežana Antonijević.

Tamara Simeonovic

Tamara Simeonović je pisala još od ranih školskih dana, iako su se njena interesovanja menjala dok je odrastala. Svoju veštinu pisanja predstavila je široj javnosti objavljivanjem prvog romana i najavila još jedan. Njegova promocija očekuje se na beogradskom Sajmu knjiga u oktobru 2017. godine.

Tamara Simeonovic

Ukratko o romanu

Roman je strasna ljubavna priča sa motivima krimi romana. Sa druge strane, on je i slika realnosti koja je svuda oko nas. Radnja se dešava na našem području, u Srbiji.

U njemu se o govori o jednoj ljubavi između devojke i momka, Tamare i Aleksandra, koja se završava jedne noći, jednim metkom.  Glavni akteri se nalaze nekoliko godina kasnije u Beogradu, kada zapravo i kreće jurnjava između ljubavi i osvete.

Tamara je smela, drska, bezobrazna i spremna da se bori za ljubav, a Aleksandar buntovan i nemoguć mladić. Njega može da smiri samo žena koja veruje da od takvog mladića može nastati dobar čovek.

Tamara Simeonovic

Roman možete poručiti preko sajta Tamara Simeonović , kao i njene facebook ili instagram stranice, kako biste otkrili da li će u ovoj strasnoj ljubavnoj priči biti ispaljen metak ili bračni zavet.

Izvor slika: Tamara Simeonović