Pokloni za Novu godinu: 5 sjajnih ideja!

Novogodišnji poklon je znak pažnje i savršen način da obradujete dragu osobu. Pokloni za Novu godinu su upravo dobar način da obradujete osobu do koje vam je stalo.

Ideja za novogodišnje poklone ima beskonačno mnogo, a mi smo izdvojili 5 najboljih i to sa odličnim razlogom. U nastavku teksta pročitajte naše predloge i ideje za najbolje novogodišnje poklone!

Pokloni za Novu godinu ideje!

Ideje za novogodišnje poklone koje smo izdvojili su:

  • roman ili neka lepa knjiga,
  • personalizovane čokolade (jedna ili set više upakovanih),
  • poklon vaučer u drogeriji (ili poklon kartica za kupovinu),
  • buteljka posebnog vina,
  • termo šolja za kafu ili čaj.

Poklon roman, za ljubitelje pisane reči!

Knjiga ili roman je bila i biće oduvek simpatičan poklon za svaku priliku. Bilo da je u pitanju novogodišnje iznenađenje, rođendan ili neki drugi povod darovanja, pisana reč unutar korica je poseban poklon koji ima svoju posebnu draž.

Knjiga je poklon koji traje zauvek. Ona nema vremenski rok trajanja, proširuje vidike i nosi duboku emociju u sebi. Knjiga pokazuje zainteresovanost onog ko je poklanja, a vrednost, tajne i poruku koje stranice pisane reči knjige šalju su od neprocenljivog značaja.

Preporuka je da uvek birate žanr koji primalac vašeg poklona najviše voli, odnosno roman u čijoj će radnji najviše uživati. Pored stranih autora bestselera, svetkih dobitnika nagrada, mala promena za novogodišnji poklon može biti knjiga nekog domaćeg pisca.

Personalizovana čokolada, kao kreacija ukusa i zadovoljstva!

Budimo iskreni, svi vole slatkiše i čokolade…!

Čokolada je sasvim neobično i kreativno sladak poklon, koji svima može izmamiti iskren osmeh na lice. Može se reći da su čokolade savršen poklon za sve prilike i za svakoga, bez obzira na godine. Slatko-čokoladni ukus je taj koji će uvek iskreno obradovati vašu dragu osobu u svakoj prilici.

Kako da bi ovaj preukusni i preslatki poklon imao posebnu draž, kao samo vaš poklon i namenjen vama specijalnoj osobi, možete ga pokloniti u vidu personalizovanog novogodišenjeg poklona. Posvetu možete nameniti bilo kroz fotografiju, dizajn, tekstuelnu poruku, natpis ili bilo koju drugu zamisao.

Nećete pogrešiti u odabiru čokolade ako znate kakve ukuse voli vaša draga osoba, da li više crnu ili belu, da li uživa u dodacima, prelivima i tome slično. Slatkiše i neodoljivu čokoladu je idealno pokloniti u originalnoj i unikatnoj kutiji sa posvetom.

Poklon vaučer za kupovinu kozmetike!

Nega lica, kose i tela je danas apsolutna potreba, te je kozmetika kao odabir novogodišenjeg poklona definitivno nepogrešiv izbor. Međutim, potrebno je odabrati adekvatan kozmetički preparat kako bi poklon bio idealan!

Sa druge strane, umesto kupovine konkretnog preparata, šampona, parfema ili bilo kog drugog kozmetičkog proizvoda, mnogo bolji izbor može biti poklon kartica u drogeriji ili poklon vaučer za kupovinu kozmetike!

Poklon vaučer spada u moderne poklone današnjice. Pored toga što se smatra trendom, može se reći da je veoma praktičan. Ne možete pogrešiti jer će vaučer u vidu kartice obradovati svakoga, pa čak i nekoga ko je “probirljiv” po pitanju poklona ili voli samostalno da odabere kozmetiku za sebe.

Stara poslovica glasi “poklonu se u zube ne gleda”, ali se u praksi toliko puta dokazalo da onaj ko prima poklon uvek manje ili više “gleda”. Odnosno, može se desiti da ne bude zadovoljan vašim izborom. Zato, vrednostim poklon vaučerom za kupovinu kozmetike daćete mogućnost dragoj osobi da sama odabere to što joj se dopada ili šta joj je potrebno.

Vino, kao luksuzan izbor za svaku priliku!

Za buteljku dobrog vina možemo reći da je najprikladniji poklon za svaku priliku. A za vinoljupce, ljubitelje dobrog ukusa i stila, boca ukusnog vina je uvek dobrodošao i najlepši poklon.

Zapravo, vino je veoma iskren i prefinejn novogodišnji poklon koji svojim jedinstvenim mirisom budi čula i odiše stilom. Nezavisno od toga da li je novogodišnji povod za slavlje, rođendan, porodična slava ili neki drugi važan datum, flaša ukusnog i kvalitetnog vina predstavlja veoma originalan, elegantan i neizostavno luksuzan poklon!

Kao adekvatan izbor za novogodišnji poklon vino je pravi izbor, jer kreira romantičnu atmosferu, pravi ugođaj i upotpunjuje praznični duh.

Termo šolja, praktičan poklon za sve prilike!

Termo šolja se takođe našla na našoj listi ideja poklona za novu godinu. Izbor nije slučajan, već veoma jasan i koncizan. Ukoliko je osoba za koju birate da kupite poklon često u nekoj gužvi ili u pokretu, idealan način da je obradujete jeste iznenađenje koje im može uštedeti vreme ili olakšati rutinske svakodnevne aktivnosti.

Iako nekada ne odiše elegancijom, termo šolja za uživanje u omiljenim napicima bilo kada i u svakoj prilici, je veoma jednostavan i praktičan novogodišnji poklon i lepa ideja da obradujete dragu osobu.

Nadamo se da su vam se naši predlozi svideli. Podelite sa nama u komentaru i vaše predloge.