Uslovi korišćenja sadržaja

Uslovi korišćenja sadržaja – opšte odredbe

Vlasnik portala www.kupiuboru.rs je Agencija za konsalting i marketing Connect Media Bor, ulica Cara Lazara 12/15 Bor, matični broj 64631381, PIB 110073897.

Uslovi korišćenja sadržaja

Korišćenjem bilo kog dela portala kupiuboru.rs smatra se da su posetioci i korisnici upoznati sa uslovima korišćenja i rizicima koji mogu nastati korišćenjem, automatski prihvataju uslov, kao i korišćenje sadržaja portala isključivo za sopstvenu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

Korisnici su dužni da redovno čitaju uslove korišćenja i smatra se da su upoznati sa uslovima korišćenja, kao i da su ih razumeli u celosti. Ni jedan deo portala kupiuboru.rs ne sme se koristiti u nezakonite svrhe.

Svi posetioci i korisnici imaju pravo da besplatno koriste sadržaje portala kupiuboru.rs, uz pridržavanje opštih uslova korišćenja.

Autorska prava

Vlasnik i portal imaju autorska prava na sve vlastite sadržaje: tekstove, fotografije, vizuelne i audio snimke. Takođe, na portalu postoji i sadržaj koji je na sajtu postavljen uz dozvolu trećih lica ili ovlašćenog nosioca prava, kao što su tekst i fotografije. Treća lica su nosioci autorskih prava tog sadržaja, bez obzira na to što se takav sadržaj nalazi na portalu kupiuboru.rs.

Neovlašćeno i nezakonito korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, zabranjeno je, smatra se kršenjem autorskih prava portala i podložno je tužbi.

Ukoliko je portal kupiuboru.rs povredio vaša autorska prava, možete nas kontaktirati slanjem zahteva na e-mejl adresu office@kupiuboru.rs. Slučaj će odmah biti razmotren i u najkraćem roku kontaktiraće Vas urednik, a sporni sadržaji biće uklonjen po eventulanom utvrđivanju istinitosti žalbe.

Prava i obaveze

Portal kupiuboru.rs je nastao sa ciljem da informiše potrošače o većini proizvoda i usluga u gradu.

Na portalu se može vršiti oglašavanje i reklamiranje privrednih subjekata, robe i/ili usluga privrednih subjekata sa teritorije Republike Srbije, sa kojima vlasnik portala Connect Media Bor ima zaključen ugovor o oglašavanju, reklamiranju ili poslovno-tehničkoj saradnji.

Portal može objaviti informacije o robi i uslugama koje mogu biti predmet prodaje, odnosno ponude trećeg lica, ali objavljivanje tih informacija ne predstavlja ponudu portala kupiuboru.rs.

Vlasnik portala i portal ne odgovaraju za uslove koji se nude u oglasu i/ili reklami trećeg lica, jer vrše isključivo informisanje, oglašavanje i reklamiranje. Oglašavanje i reklamiranje vrši se uz poštovanje svih pravnih propisa Republike Srbije.

Korisnik portala saglasan je da mu se na dostavljenu e-mail adresu mogu slati informacije za koje je korisnik dao dozvolu.

Pravo na izmene sadržaja

Sadržaj portala može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promene na portalu ili ukidanje (privremeno i trajno) bilo kog sadržaja se može napraviti u bilo kom trenutku i bez obaveštenja.

Linkovi ka drugim web stranicama

Portal kupiuboru.rs se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja.

Portal može sadržati linkove drugih internet sajtova, koji nisu pod našom kontrolom i koji ne podležu ovim pravilima, za koja mi ne snosimo odgovornost ukoliko dođe do štete korišćenjem tog linka. Ti linkovi su obezbeđeni samo da bi se posetiocima pružile dodatne informacije.

Svi sadržaji portala koriste se na vlastitu odgovornost i portal kupiuboru.rs nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Portal ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Zaštita privatnosti

Portal u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti prikuplja samo određene podatke dobijene tokom korišćenja portala. Ove podatke portal koristi kako bi se poboljšao rad portala i sadržaji dodatno prilagodili publici koja ga posećuje.

Connect Media je evidentirana u Centralnom registru zbirki podataka kod Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Poštujemo privatnost svojih posetilaca i korisnika, a podaci koje prikupljamo u skladu sa Zakonom ne mogu se dostavljati na uvid trećim licima, osim u slučaju kada je ta obaveza regulisana zakonom i/ili postoji nalog sudskog i/ili upravnog organa Republike Srbije za dostavljanje istih.

Zabranjeno je

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

  • Komentari objavljeni na portalu kupiuboru.rs ne odražavaju stav vlasnika, kao ni svih korisnika portala.
  • Zabranjeno je objavljivanje, razmena i slanje podataka i sadržaja koji krše zakone Republike Srbije i međunarodne zakone
  • Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na verskoj, rasnoj, nacionalnoj, rodnoj, polnoj ili materijalnoj osnovi, rasistički, šovinistički i sadržaj štetan na bilo koji drugi način, psovke, uvrede, direktne pretnje korisnicima, autorima tekstova i urednicima, pornografski i vulgaran sadržaj, kao i druge vrste diskriminacije.
  • Zabranjeno je lažno predstavljanje u ime trećih lica.
  • Zabranjeno je slanje podataka i sadržaja koji se tretiraju kao spam, warez, spyware, virus, kao i programa koji mogu izbrisati, izmeniti ili proslediti tuđe podatke.

Komentari se odobravaju nakon što ih vlasnik portala proveri, a zadržavamo pravo da se ne odobre komentari koji ne poštuju gore navedena pravila.

Izmene uslova korišćenja

Portal kupiuboru.rs zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku i nismo odgovorni za moguće posledice proizašle iz takvih promena. Navedene promene stupaju na snagu objavljivanjem na portalu.

Vlasnik portala ima pravo da izmeni ovaj pravilnik po svom nahođenju i bez prethodnog obaveštenja, postavljanjem novog pravilnika, čime prestaju da važe odredbe ovog.

Prelazne i završne odredbe

Vlasnik portala kupiuboru.rs nije odgovoran za privremeno nefunkcionisanje sajta i/ili nedostupnost svih ili dela podataka koji se na njemu nalaze. Portal može može biti privremeno nedostupan zbog održavanja servera. Viša sila su okolnosti na koje vlasnik portala ne može uticati.

U slučaju spora nadležan je Osnovni sud u Boru.

 

U Boru,

01.06.2017.