O nama

Portal www.kupiuboru.rs je prvi sajt u Boru za informisanje potrošača o kupovini i prodaji proizvoda, kao i o pružanju usluga u gradu i okolini.
Ažuriramo sajt najnovijim informacijama sa maloprodajnog tržišta Bora i okoline, kao i sa drugih relevantnih lokacija na kojima se nude proizvodi i usluge. Konkurencija na tržištu je velika, a mi na jednom mestu želimo da pružimo najrelevatnije informacije o ponudi, lokacijama, njihovim cenama i uslovima plaćanja.
Pored toga, brinemo o vašim potrebama i mogućnostima pružanjem svih ostalih informacija o aktuelnim akcijama, popustima i dodatnim pogodnostima.
Mi smo tim koji se sastoji od grupe mladih, stručnih i kreativnih ljudi, koji su prepoznali potencijal u gradu za potrebe portala ovog tipa.
Namenjen je klijentima koji žele da pojačaju svoju poziciju i razumeju prednosti postojanja na internetu, kao i potrošačima koji kao osnovno sredstvo koriste internet, a kojima su vreme i novac dragoceni.
Ukoliko vam je potreban neki vid saradnje možete kontaktirati naš tim za marketing OVDE, a mi ćemo odgovoriti na vaš zahtev u najkraćem roku.